gradinita-bucuresti (3)

Despre noi

gradinita-bucuresti (3) Bonjour, MiniMaxi! – club pentru copii cu profil in limba franceza este situat in sectorul 3 al Bucurestiului, pe strada Dristorului, intre intersectia Baba Novac si B-dul Decebal , intr-o cladire cocheta care beneficiaza de un spatiu special amenajat pentru micuti. Clubul este dotat cu 4 sali de clasa, 3 vestiare, o sala de mese, cabinet medical, sala de relaxare si 3 bai, special amenajate pentru cei mici.
Salile de clasa sunt dotate cu mobilier specific varstei prescolarilor asigurand astfel conditii optime pentru desfasurarea activitatilor. Zilnic, copiii vor avea activitati cu predare in limba franceza. Exploram, visam si descoperim in limba franceza.
Meniul zilnic va fi afisat saptamanal parintilor. Este intocmit cu ajutorul unui medic nutritionist, cuprinde gustari si preparate calde pregatite in colaborare cu DelArte Catering care sustine dezvoltarea sanatoasa a copiilor.
Copiii beneficiaza de servicii personalizate, in functie de varsta, de nevoile fiecaruia dar si de dorintele parintilor. Astfel, micutii vor fi organizati pe grupe : interventie timpurie, grupa mica, grupa mijlocie si grupa mare.
Suprafata de joaca este acoperita cu gazon si placi protectoare de tartan. Cand vremea permite, activitatile recreative se pot desfasura in curtea proprie dotata specific varstei prescolarilor.
Venim in intampinarea dumneavoastra cu trei variante de program.

„Nascut dintr-un vis, MiniMaxi este proiectul de suflet al unei mamici care isi doreste sa aduca zambetul pe buzele cat mai multor micuti, alaturi de propriul copil”.

Contacteaza-ne acum!
 

Galerie foto

 

 

Date contact

Telefon Mobil: 0766 596212 – Sfetcu Maximiliana (director)
Telefon Receptie:  0766 596212

Adresa:  Strada Dristorului nr 63, sector 3, Bucuresti (punct reper B-dul Decebal)

Program Functionare: Luni-Vineri 07:30 – 18:30
Inchis in perioada sarbatorilor Pascale si de Craciun (cate o saptamana) si doua saptamani/an pentru curatenie in functie de necesitati.

(0040) 766.59.62.12

gradinitaminimaxi@gmail.com
contact@mini-maxi.ro

www.mini-maxi.ro

Formular de contact


Please leave this field empty.