gradinita-bucuresti (3)

Despre noi

gradinita-bucuresti (3)Gradinita MiniMaxi  functioneaza ca un club si este situata in sectorul 3 al Bucurestiului, pe strada Dristorului, intre intersectia Baba Novac si B-dul Decebal si beneficiaza de un spatiu special amenajat astfel incat micutii sa poata primi o ingrijire ca la carte si o educatie de calitate. Centrul este dotat cu sali de grupa, vestiare, sala de mese, cabinet medical.
Salile de grupa sunt dotate cu mobilier specific varstei prescolarilor asigurand astfel conditii optime pentru desfasurarea activitatilor.
Meniul va fi afisat saptamanal parintilor. Este intocmit cu ajutorul unui medic nutritionist, cuprinde gustari si preparate calde pregatite in colaborare cu DelArte Catering care sustine dezvoltarea sanatoasa a copiilor.
Copiii beneficiaza de servicii personalizate, in functie de nevoile fiecaruia dar si de dorintele parintilor.
Triajul zilnic se va desfasura in cabinetul medical special amenajat in incinta gradinitei.
Suprafata de joaca este acoperita cu gazon si placi protectoare de tartan. Cand vremea permite, activitatile recreative se pot desfasura in curtea proprie dotata specific vartsei prescolarilor.
Venim in intampinarea dumneavoastra cu doua variante de program care vor asigura micutilor ingrijirea si dezvoltarea normala, la care puteti adauga activitati optionale, in functie de preferinte dar si de talentul si aptitudinile acestora.

Avem, de asemenea, activitati de weekend: ateliere de creatie si petreceri pentru copii. Organizam excursii tematice de o zi, vizite la muzee, vizionarea de spectacole pentru copii, tabere.

Printre obiectivele noastre se numara si:

  • asigurarea creşterii, educării şi supravegherii copiilor cu varste cuprinse intre 1-6 ani, respectiv 7-10 ani;
  • organizarea şi asigurarea unui regim normal de viaţă, în vederea dezvoltării normale, somatice şi psihomotorii a copiilor;
  • asigurarea unei alimentaţii raţionale şi individualizate în funcție de particularitățile fiecărui copil;
  • asigurarea unui program educativ complex, adaptat fiecărei grupe de vârstă, în vederea stimulării fizice şi psihice, însuşirea deprinderilor igienice adecvate vârstei;
  • acordarea primului ajutor şi a îngrijirii medicale necesare în caz de îmbolnăvire, până la sosirea părinților;
  • urmărirea dezvoltării fizice şi psihice a tuturor copiilor şi depistarea unor stări de boală în faza incipientă. Copiii sunt supuşi periodic unui control medical din partea medicului nostru pediatru.

 

 

„Nascut dintr-un vis, MiniMaxi este proiectul de suflet al unei mamici care isi doreste sa aduca zambetul pe buzele cat mai multor micuti, alaturi de propriul copil”.

Contacteaza-ne acum!
 

Galerie foto

 

 

Date contact

Telefon Mobil: 0766 596212 – Sfetcu Maximiliana (director)
Telefon Receptie:  0766 596212

Adresa:  Strada Dristorului nr 63, sector 3, Bucuresti (punct reper B-dul Decebal)

Program Functionare: Luni-Vineri 07:30 – 18:30
Inchis in perioada sarbatorilor Pascale si de Craciun (cate o saptamana) si doua saptamani/an pentru curatenie in functie de necesitati.

(0040) 766.59.62.12

gradinitaminimaxi@gmail.com
contact@mini-maxi.ro

www.mini-maxi.ro

Formular de contact


Please leave this field empty.